Lunch & Diner

Eetcafés 

U bent welkom in het eetcafé. Op de tweede woensdag van de maand en de laatste donderdag van de maand bent u van harte welkom.
Wel is het belangrijk dat u zich van tevoren opgeeft voor de maaltijden. 

De maaltijden starten vanaf 17.30 uur met een welkomstdrankje en om 18.00 uur gaan we aan tafel. Rond 19.30-19.45 uur ronden we af. De kosten van de maaltijd bedragen €5,00-€7,50. Dit is een richtbedrag. wanneer u dit niet kunt betalen bent u nog steeds van harte welkom.

Opgeven

Graag uiterlijk opgeven op de maandag (voor de woensdag) of op dinsdag (voor de donderdag) voorafgaand aan het eetcafé. Opgeven bij Gert van Driel, bij voorkeur via e-mail: driel1955@gmail.com of telefonisch: 06-19682093. 

Soepmaaltijd op zaterdag

Iedere 1e zaterdag van de maand kunt u aanschuiven voor een overheerlijke kop soep. Vanaf 17 uur bent u van harte welkom. U hoeft zich niet op te geven. U kunt gewoon binnenlopen en aanschuiven in de Inloopruimte. Een mooie manier om met elkaar het weekend te starten. Welkom!

Lunch op zondag

Iedere 2e zondag van de maand kunt u aanschuiven om samen met anderen te lunchen in de inloopruimte. Van 11.30-13.30 uur bent u van harte welkom. U hoeft zich niet op te geven, maar kunt gewoon binnenlopen. Fijn om samen met anderen de zondagmiddag te starten. En wie weet maakt u na de lunch een wandeling met een andere bezoeker of speelt u samen een gezelschapsspel. Van harte welkom!