Verbouwing opgeschort wegens corona-uitbraak

De verbouwing van het Hofje Onder den Toren wordt tijdelijk opgeschort. Onder de vrijwilligers die betrokken zijn bij de verbouwing, heeft zich een corona-uitbraak voorgedaan. Dit heeft een stevige impact op de gezondheid van nog al wat personen. Gelukkig horen we ook alweer van (voorzichtige) positieve berichten over herstel.  

Als bestuur hebben we in onze vergadering van 22 maart jl. de situatie besproken over hoe we nu verder moeten. Het besluit is genomen om de huidige fase 1b met beschikbare vrijwilligers af te werken.Dit onder strikte voorwaarden van max. 2 personen, 1.5 meter afstand houden, ventilatie, mondkapje e.d. We nemen hiervoor een ruime uitlooptijd, omdat tevens is besloten de opdrachtverleningvoor de fases 2 en 3 op te schorten tot na de zomervakantie. Een time-out om even pas op de plaats te maken. 

Bouwgroep Peters stelt zich flexibel op en gaat akkoord met het opschorten van de uitvoering. Tegen de tijd dat we weer gaan opstarten zullen we dit laten weten.Voor dit moment wensen wij als bestuur de vrijwilligers het allerbeste bij een (spoedig) volledig herstel en het even afstand nemen van het werk.