Verbouwingsupdate: hoofdingang klaar en Inloop klaar voor inrichting

Zoals eerder bericht heeft zich in maart een coronauitbraak onder de vrijwilligers voorgedaan. De werkzaamheden zijn toen onmiddellijk stilgelegd. Intussen is  gelukkig iedereen hersteld. De laatste weken is er dan ook al weer hard gewerkt om de fase, waarmee men bezig was, verder af te maken. Het ging daarbij om de hoofdingang aan de Nieuwe Kerkgang die nu het visitekaartje voor de entree naar het Hofje is geworden. Verder wordt nu de laatste hand gelegd aan de afwerking van de ruimten voor de Inloop (tegenover Talent) en op de zolder voor de jeugd. Vanaf 15 juni is de Inloop beschikbaar om door de Hovelingen te worden ingericht. De Hovelingen zullen  zelf communiceren wanneer de Inloop weer open gaat en met andere activiteiten wordt gestart.

En dan na 15 juni is het tijd voor een lang welverdiend vakantiereces wat de verbouwingswerkzaamheden betreft. Zo medio september worden dan in overleg met de aannemer de volgende fases aangepakt. Dat zijn de vergaderruimten, de keuken en de grote hal. Meer info hierover tegen die tijd.

De reacties op de tot nu toe uitgevoerde werkzaamheden zijn alom positief. Zeker hoe de ruimten voor de Inloop een metamorfose hebben ondergaan.                                    Een welgemeend woord van dank voor al het werk dat door de vrijwilligers is verzet (en dat is veel) is hier dan ook op zijn plaats.